Termeni și condiții de utilizare

logo No Padon Hotel

Termeni și condiții de utilizare

 

Operatorul responsabil

Datele noastre de identificare sunt următoarele:
Denumirea companiei: SC NO PARDON SRL;
Adresa: Strada Corvinilor, nr.11, localitate Satu Mare, județul Satu Mare;
Cod unic de înregistrare RO11359116;
Nr. Reg. Comerțului: J30/25/1999;
E-mail: office@nopardon.ro

Site-ului web www.hotelnopardon.ro este administrat și se află în proprietatea SC NO PARDON SRL.

SC NO PARDON SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări, completări și/sau actualizări ale prezenților Termeni și condiții oricand este necesar, notificand utilizatorii prin afisarea pe site-ul web www.hotelnopardon.ro a ultimei actualizari. 

Următorii termeni și condiții se vor aplica tuturor rezervărilor, indiferent cum au fost efectuate (prin site-ul propriu, email, telefonic, agenție de turism, sisteme sau motoare de rezervări).

În acest document, cuvintele de mai jos au următorul înțeles:

„Acord” înseamnă confirmarea rezervării;
„Oaspete” înseamnă persoana ce urmează a fi /sau care este deja cazată în hotel;
„Hotel” înseamnă Hotel No Pardon;
„Termeni și condiții” înseamnă termenii și condițiile stipulate în acest document.

Accesarea, navigarea și utilizarea site-ului web www.hotelnopardon.ro echivalează cu înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor exprimați în continuare.

REZERVĂRI

Rezervările trebuie efectuate în avans. Tarifele pentru cazare bazează pe disponibilitatea existentă la data ofertării.

PREȚURI ȘI PLATĂ

Prețurile oferite de Hotel No Pardon includ TVA (9%). Lista de tarife/prețuri pentru servicii adiționale, cum ar fi curățătorie și minibar, sunt disponibile la cerere și sunt afișate în camerele hotelului nostru.

Oaspetele are posibilitatea de a plăti tariful pentru întregul sejur înainte de și/sau la sosirea la hotel, cât și pentru celelalte costuri sau cerințe solicitate hotelului. Plata poate fi făcută prin virament bancar (în contul menționat pe factura emisă) sau prin card bancar.

Daca un avans a fost deja plătit pentru a garanta rezervarea, oaspetele va plăti diferența până la suma totală de plată în momentul sosirii la hotel. 

Oaspetele are obligația de a plăti tariful pentru cazare și pentru extra serviciile agreate contractate, cel mai târziu în ultima zi de ședere..

ANULĂRI ȘI NEPREZENTĂRI

Termenul de anulare a unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu două zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare.

Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire,  sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire,  se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.

În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

MODIFICĂRI ALE REZERVĂRILOR

Modificarea rezervărilor existente poate influența prețul acestora, în funcție de disponibilitatea camerelor în perioada dorită.

PARCARE

Hotel No Pardon nu este responsabil pentru eventualele daune ale vehiculelor parcate în parcarea  hotelului. Hotel No Pardon le sugerează oaspeților să fie siguri că autovehiculul este încuiat și să nu își lase obiecte personale în mașină.

CHECK IN ȘI DE CHECK OUT

Check In: Începând cu ora 15:00

Check Out: Până la ora 11:00

Cazarea (check in)  înainte de ora 15:00 și plecarea (check out)  după ora 11:00 vor fi onorate de hotel în funcție de disponibilitatea camerelor în ziua respectivă.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.

Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumită cameră, un anumit etaj, camere alăturate etc. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea. 

Hotel No Pardon poate depozita pentru o perioada scurtă bagajele oaspeților, înainte sau după cazare.

ACCEPTARE COPII

Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sunt considerați adulți.

Minorii sub 18 ani NU pot fi cazați fără să fie însoțiți de un adult.

COMPORTAMENT

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor deranjează alți clienți.

De asemenea sunt interzise  sonorizările de volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjează pe ceilalti turiști cazați.

ANIMALE DE COMPANIE

Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

FUMATUL

Fumatul este strict interzis în toate camerele fără balcon cât și în toate spațiile publice din interiorul hotelului, inclusiv culoarele, scările, sala de conferință, băile, și zona de recepție precum și tot parterul hotelului.

Fumatul este de asemenea interzis în imediata apropiere a intrării în hotel. Fumatul este permis doar în exteriorul hotelului, în zona publică special destinată.

CONDIȚII ȘI INFORMĂRI GENERALE

Din motive de securitate, un sistem de supraveghere video este activ în exteriorul clădirii cât și în spațiile publice din interior. Folosirea înregistrărilor este făcută în mod regulat prin aplicarea legii de protecție a datelor personale.

Personalul hotelului nu este autorizat să facă uz de aceste înregistrări și nici să le pună la dispoziția unor terți, cu excepția solicitării în scris primită de la organele de poliție, după legitimare.

Close